Over Annemiek Steur

Ik schrijf al jaren, vanaf mijn tiende. Tijdens een vakantie begon ik met het schrijven van korte verhalen die ik tijdens lange autoritten aan mijn broertje en zusje ging voorlezen. Wat mij zo intrigeert in schrijven is het vormen van een verhaal. Dat begon met kleine verhaaltjes, daarna heb ik het gevoel gekregen dat ik mezelf wilde bewijzen en ben ik begonnen met het schrijven van een langer verhaal.

Nu kan je de eerste 3 hoofdstukken van Jonas Dubelaar deel 1 downloaden.

Ik publiceer mijn eigen boeken, d.w.z. dat ik zelf zorg voor redacteuren, proeflezers, marketing, de drukkerij, de kosten etc. Vitya Malonti heb ik als eerste uitgebracht: toen was ik 15. Op mijn 17e heb ik Jonas Dubelaar deel 1 uitgeven en een herziene versie met een prachtcover van Dominik Broniek op mijn 19e. Nu ben ik 20 en staat deel 2 op de planning.

Wat mij enorm frustreerde was dat er van mijn rolmodellen (J.K. Rowling, Christopher Paolini en verscheidene overleden auteurs) geen was die de taak op zich nam hun kennis door te geven op jonge schrijvers die hun boek willen schrijven en daarbij hulp willen hebben. Nu heb ik dat zelf uitgevogeld en wil ik dat wél graag overbrengen aan jonge ambitieuze auteurs die behoefte hebben aan een begeleider in boeken schrijven, uitgeven en verkopen.

 

 

Ja, ik ontvang graag de eerste 3 hoofdstukken van "Grezhel, het horloge en de man op de draak"

* indicates required