Wat de lezers zeggen

 

Wat lezers over Annemiek zeggen:

 

The book is written very well and the story keeps you reading. I read it in 2 days because I wanna know how it ends.
Ard Klever - http://www.theartofrepair.nl
Enorm leuk boek, met maar een enkel, maar wel heel groot nadeel: Het is dun en je bent van kaft tot kaft, voor je het doorhebt... zo lekker leest het weg. Ik kijk uit naar een vervolg, maar dan graag wel met meer papier tussen de kaften ๐Ÿ˜€
Wilko van der Ploeg - http://wordxpression.com/
Ik heb je proloog Vitya gelezen. Ik sta echt te kijken hoe goed je de sfeeromschrijving op papier hebt weten te verwoorden. Je schrijft het zo beeldend dat de scene meteen op je netvlies verschijnt. Het enige puntje van kritiek, als je het kritiek kunt noemen want iedereen ervaart weer wat anders tijdens het lezen, is dat ik zelf begrippen als L.A.M., drachtrittser en vlehrmice meteen toe zou lichten/omschrijven zodat je als lezer niet denkt: wat is dat nou, waardoor je dus niet onmiddellijk een beeld kunt vormen van een vlehrmice enz. Verder vind ik het vooral waanzinnig dat je je fantasie zo op de vrije loop kunt laten gaan. Dat is natuurlijk het lekkere van fictie schrijven: alles is mogelijk. Heel veel succes en plezier dus met al je boeken die nog gaan komen.
Laura van der Meer - http://www.lauravandermeer.nl
Ik heb het boek Vitya Malonti van Annemiek gekocht voor mijn kinderen van 13 en 15 jaar. Ze kunnen niet wachten op de volgende uitgave!
Jacqueline Moleman - http://www.huizenlease.nl
Het boek Vitya Malonti is helemaal geweldig. Zodra ik het ontvangen heb ben ik begonnen met lezen....en niet meer opgehouden tot ik het boek uit had. Het einde is verrassend en vraagt om meer. Veel meer. Ik wil heel graag weten hoe dit verhaal verder gaat. Dus Annemiek, ik hoop dat je volgende boek snel uit komt.
Caroline Hoogerwerf - http://www.heelfit.nl

Ja, ik ontvang graag de eerste 3 hoofdstukken van "Grezhel, het horloge en de man op de draak"

* indicates required